Neem contact op:

Ik ben ook  aangesloten bij:

RBCZ Dit HBO-register behartigt de belangen van de therapeuten in de complementaire zorg en biedt onafhankelijk tuchtrecht (TCZ).

massagetherapie amersfoort nicole riteco logo rbcz

 

Collectief Massagetherapeuten in en om Amersfoort

Praktijkadres:

De Verwondering 37, 3823 HB, Kattenbroek, Amersfoort

De praktijk is goed te bereiken met de auto en minder makkelijk met het OV. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk is op de begane grond en daarmee toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Werkdagen: maandagdinsdag, dinsdagavond, en vrijdag.

Tarieven: Intake met eerste behandeling 90 minuten: 85 euro.  Vervolgbehandeling maximaal 75 minuten 80 euro. Kinderen tot 12 jaar behandeling 45 minuten: 50 euro. De behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.

Als u een behandeling wilt annuleren doe dit dan tenminste 24 uur voor de behandeling, Annuleert u te laat dan breng ik 50 euro in rekening.

Informatie:

Ik ben Holos Massagetherapeut, Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de Holos academie in Utrecht. Ik ben aangesloten bij het Holos netwerk en bij de beroepsvereniging VBAG. De VBAG draagt zorg voor de kwaliteit van de therapeut.

Ik word vergoed door een aantal zorgverzekeraars. Checkt u altijd zelf even bij u zorgverzekering of u vergoed wordt. Ik sta geregistreerd in het AGB register van Vektis,

Contact en tarieven

 

Klachtenregeling:

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te
bespreken. Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten
bij Quasir. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende
geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG