MINDFUL MASSAGETHERAPIE

ERVARING - BEWUSTWORDING - ACCEPTATIE

Nicole Riteco, Massagetherapeut

Kroonenburg 6
3813 RN Amersfoort

Maak een afspraak
Bel 06-25233079 of
e-mail

 

 

Lichaamsmassage

Een massage van het lichaam of een deel hiervan. Denk daarbij aan een nek- en/of schoudermassage vaak een gevoelig gebied wat onder andere hoofdpijn veroorzaakt. Een bekkenmassage om contact te maken met je basis en je kracht. Een beenmassage om te ervaren hoeveel spanning en stevigheid er in je benen zit. Of een algehele lichaamsmassage om te ervaren hoe het met je is en de balans tussen lichaam en geest voelbaar wordt.

 

‘Toen ik Nicole ontmoette en hoorde over Holistische massage, dacht ik direct dat het niets voor mij zou zijn. Veel te zweverig!

Maar na enige tijd wist Nicole mij toch te overtuigen om de uitdaging aan te gaan. Ik had in mijn schouder al jaren een vervelende pijnlijke plek zitten.
Een overblijfsel van een whiplash die er met andere fysio disciplines niet uit te krijgen was. Ik had er inmiddels mee leren leven.

De behandeling begon met het op de massage tafel te gaan liggen. Nicole vroeg mij te ontspannen en legde haar handen op mijn rug en zij mij rustig adem te halen en te ontspannen. Verder even niets. “ja, ja schiet nu maar op dacht ik nog”. Daarna begon ze te masseren en vragen te stellen, zo ging ze op zoek naar de bron van de pijn.

Na slechts twee behandelingen was de al jaren irriterende plek verdwenen. Dat had ik echt niet verwacht! Het werkt echt!

Jeroen Batavier