ONTSPANNINGSMASSAGE AMERSFOORT - MINDFUL MASSAGETHERAPIE

ERVARING - BEWUSTWORDING - ACCEPTATIE

Nicole Riteco,  Holos Massagetherapeut
massagetherapie Amersfoort
Maak een afspraak Bel 06-25233079 of e-mail
massage Amersfoort

 

 

 Ontspanningsmassage Amersfoort

Ontspanningsmassage is voor veel mensen een prettige manier om overtollige stress kwijt te raken. Veel mensen ervaren stressklachten door overbelasting op het werk of in hun privéleven. Omdat er veel “moet” in het leven, hoef je bij mij even niks, een moment van (ont)moeten. In mijn praktijk komen veel mensen uit de regio Amersfoort met stressgerelateerde klachten.
Ik benader mijn cliënten vanuit de Holos visie. Wat dat betekent lees je hieronder. In mijn praktijk is geen ruimte voor erotische massages.

 

  Holistische ontspanningsmassage
Amersfoort

ontspanningsmassage Amersfoort, illustratie bij uitleg

Holististische ontspanningsmassage wil zeggen dat er niet alleen aandacht is voor je lijf maar voor jou in zijn geheel. Mijn ontspanningsmassages nodigen de cliënt uit om los te laten, zich over te geven en in het moment de aandacht te geven waar dat nodig is. Zonder oordeel te kunnen zijn met wat er is. Elk lichaam geeft signalen aan de ‘bewoner’. Door mijn holistische benadering help ik je de signalen te voelen, te vertalen en ernaar te handelen als je daarvoor wilt kiezen. Het luisteren naar de signalen van je lichaam kan je helpen om stress te voorkomen.

Voor een ontspanningsmassage met een holistische benadering ben je bij Mindful Massagetherapie Amersfoort op de juiste plek! Voor een afspraak kun je het contactformulier invullen of even bellen en de voicemail inspreken. Na ontvangst van je bericht neem ik snel contact met je op en kunnen we een afspraak inplannen.

 

ontspanningsmassage Amersfoort, illustratie ter verduidelijking van tekst

Tijdens de massages is mij duidelijk geworden dat de kern van mijn “problemen” is dat ik niet moet vechten tegen de problemen maar ze moet aanvaarden (erkennen dat ze er zijn) en evt. loslaten.
De massages heb ik als prettig en rustgevend ervaren. Ook heeft zij een mooie stille ruimte hiervoor.

Jolanda van Diepen