MINDFUL MASSAGETHERAPIE

ERVARING - BEWUSTWORDING - ACCEPTATIE

Nicole Riteco,  Holos Massagetherapeut
massagetherapie Amersfoort
Maak een afspraak Bel 06-25233079 of e-mail
massage Amersfoort

 

 

 

Werkwijze

Mindful Massagetherapie geeft aandacht aan de cliënt. Niet de klacht staat centraal maar jij als mens. Tijdens de behandeling word je (aan)geraakt op verschillende niveaus. Dat maakt de behandeling holistisch. De massage leert je voelen en contact te maken met je lichaam waardoor je signalen van je lichaam gaat herkennen en wat leidt tot bewustwording.

Door de massage stimuleer ik het zelfhelend vermogen van het lichaam. De massage kan zorgen voor verlichting en loslaten van emotionele en fysieke spanning. Alles wat we meemaken en niet goed wordt verwerkt wordt opgeslagen in het lichaam. Dit leidt tot spanningen en klachten. Door de aandachtvolle massage ontstaat er bewustwording, ruimte en verlichting. De spanning kan losgelaten worden. Vaak weten we het wel maar voelen we het nog niet.

Tijdens de massage spiegel ik wat ik hoor en voel, dit nodigt uit tot bewustwording en brengt je naar wie je werkelijk bent.  Door contact te maken met je lichaam leer je je lichaam steeds beter kennen en ga je voelen wat je nodig hebt.