06-25233079

Mindful massagetherapie, goed vergoed!

Bij Mindful massagetherapie kijkt de therapeut naar de mens als geheel. Lichamelijke klachten kunnen een oorzaak hebben die uiteindelijk heel ergens anders vandaan komt, want lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een behandeling bij Mindful Massagetherapie zorgt er voor dat je inzicht krijgt in je klachten waardoor verandering kan ontstaan.

Veel mensen willen dat de behandeling vergoed wordt. “Ik zou wel willen, maar het wordt niet vergoed” is iets wat ik vaak hoor. Mensen willen graag geholpen worden, maar omdat niet alle zorgverzekeraars Holos massagetherapie serieus genoeg namen, was de drempel vaak hoog.

Goed nieuws

Maar ik heb goed nieuws, want sinds 1 januari 2017 wordt een behandeling bij Mindful Massagetherapie vergoed door bijna alle zorgverzekeraars. Dat betekent in ieder geval dat een groot deel van de kosten voor een massagetherapie behandeling bij mij vergoed wordt. Goed nieuws, toch?

De zorgverzekeraars eisen dat de betreffende therapeut aangesloten is bij een erkende beroepsvereniging en dat is logisch natuurlijk. De VBAG, Vereniging Ter Bevordering van Alternatieve geneeswijze is de beroepsvereniging waar Mindful Massagetherapie bij is aangesloten. Dat betekent niet alleen dat je kunt rekenen op een professionele behandeling, maar sinds 1 januari dus ook dat je massagetherapie behandeling in mijn praktijk vergoed wordt door je zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende verzekering.

Overzicht vergoedingen

Wil je zeker weten of jouw zorgverzekeraar behandelingen bij mij vergoed, kijk dan in je polisvoorwaarden of je vergoeding hebt voor  alternatieve geneeswijze door een natuurgeneeskundig therapeut.

Voor meer informatie over mijn manier van werken verwijs ik naar www.Mindful-massagetherapie.nl